Elken business plan malaysia airlines

Tengaharinya pula suami request saya amik dia dan pergi ke bank sama-sama suami ada nak jumpa pegawai bank.

Maksudnya, tiket murah tapi free seats. Saya cakaplah tak payahlah berlilin bagai, mana ada lighter suami saya tak merokok. Diikuti dengan jumlah penumpang, iaitu 2 dewasa, 1 kanak-kanak dan 1 infant. Means saya hantar Haziq ke sekolah, hantar Aimi ke rumah babysitter dan hantar suami ke tempat kerja.

Sebab suami buat surpise birthday saya!!! Dia cakap dia ubah fikiran, tak kasi saya pergi ke masjid sorang-sorang. Sampai ke masjid tengok ada 2 orang pekerja lelaki kat situ. Hubungi Saya I Love My Followers Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.

Masa itu emas, jangan tersilap memilih masa penerbangan! Serius, langsung tak sangka akan diraikan seperti ini pada harijadi saya hari ini. Then saya kesat air mata, terus bersiap ke masjid. Ok, so kat rumah pagi tu, tetiba lepas tengok rancangan Diari Haji Nabil, hati rasa macam syahdu sangat.

Untuk makluman, saya belum pernah sekali pun lagi naik flight Air Asia. Lepas tu, dari segi luggage pula, kalau berat luggage lebih dari sekian-sekian, kena bayar tambahan.

Kot-kot bila saya sampai kat kaunter tiket tu, masa flight yang saya nak tu sudah habis terjual ke, camne saya nak pilih masa flight yang lain?

Masa tu dah nak dekat pukul Then suami cakap, tujuan dia suruh saya amik dia kat tempat kerja tengahari nanti, sebabnya dia amik cuti half day untuk meraikan birthday saya hari ni dan dia nak bawak saya makan kek dan makan apa-apa jelah yang saya nak makan sempena birthday saya hari ni.

Infant ni bermaksud bayi yang berumur 8 hari hingga 24 bulan.

Rasa betul-betul dihargai, disayangi dan diraikan pada hari jadi kali ini. Kalau ikutkan suami boleh jer pergi sendiri, saya pun ada urusan saya sendiri tapi dah kalau suami request, takkanlah nak bantah pulak, Kata nak jadi isteri yang taat pada suami gituuuu Then pergi makan kat restoran Sedap Corner kat situ.Saya punyalah sebak, terharu, teruslah menangis berjurai-jurai kat situ.

Serius, langsung tak sangka akan diraikan seperti ini pada harijadi saya hari ini. Yang bagusnya MAS Airlines ni, dia akan terus totalkan siap-siap berapa jumlah bayaran untuk flights yang kita dah select tu, termasuk juga dengan tax dan surcaj.

Download
Elken business plan malaysia airlines
Rated 3/5 based on 90 review